Hofmeesterij 17
6852NA Huissen

Covid-19 een weg naar herstel - Voetenvrouwtje

Wereldwijd zijn er veel mensen ziek geworden na een besmetting met Covid-19.

Voor veel mensen gaat het herstel ervan moeizaam. Zware vermoeidheid, spierpijn, reuk- en smaakverlies, concentratieproblemen etc. trekken een zware wissel op het dagelijks leven.

Inmiddels weten we dat na het doormaken van een Covid-19 infectie sommige patiënten nog tot maanden er na klachten kunnen hebben. Deze meest voorkomende klachten zijn: vermoeidheid, zwaartegevoel, in het lichaam spiervermoeidheid, slechte concentratie en korte termijngeheugen, reukverlies of smaakverlies en slechte eetlust. Opmerkelijk is dat de ernst van de ziekte in de acute fase niets zegt over de gevolgen op langere termijn. Waar sommigen die erg ziek zijn geweest bijna geen klachten meer ervaren, zijn er ook patiënten met milde verschijnselen in de acute fase die juist langere tijd last houden van restklachten.

In mijn praktijk gebruik ik een speciaal Covid-19 protocol waarbij de behandeling is gericht op het versterken van de gezondheid en vitaliteit. Ik stem daarbij de intensiteit van de behandeling af op het energieniveau van de client. Door deze goed te doseren en reacties te observeren werk ik samen met de client geleidelijk aan een route van herstel.