Hofmeesterij 17
6852NA Huissen

Chinflex - Voetenvrouwtje

Chinflex ® is een weldaad voor lichaam en geest.

Chinflex ® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit gebied is dan ook ongelooflijk breed. Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

De succesformule van Chinflex ® ( Chinese voetmassage)

Het grote succes van Chinflex ® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, zijn gespiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de bijbehorende organen. Hierdoor kan een orgaan beter gaan functioneren. De voetreflexzonetherapie.
  2. De meridianen op onderbenen en acupunctuurpunten op de voeten en knieën worden gemasseerd. ( meridianen vormen samen met de acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.) De chinese voetmassage.

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat hele prettige, ontspannende intensieve technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

De resultaten

Tijdens een ontspannende Chinflex ® massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.